Primăria

Consiliul local

Oraşul Sărmaşu

Proiecte și investiții

Informaţii publice

Informații utile

Turism

zilele orasului 2016

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

Siguranta locuintei
Votul ilegal

Anunţuri, comunicate şi evenimente

Îmbunătățirea accesului la justiție

Avocatul Sergiu Trifan, în calitate de expert avocat în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe populația romă și alte grupuri vulnerabile” acordă(...)

Obligațiile persoanelor fizice și juridice potrivit Ordonanței Guvernului nr. 21/2002 privind gospodărirea localităților urbane și rurale

În conformitate cu art. 9 din O.G. nr. 21/2002, instituțiilor publice, agenților economici și celorlalte persoane juridice le revine obligația să efectueze și să mențină curățenia trotuarelor, a părții carosbile a(...)

În atenția contribuabililor

• Contribuabilii care își achită integral impozitul (taxa) pe clădiri, pe teren și pe mijloacele de transport până la 30 iunie 2016, pot beneficia de bonificația de 10%. (prelungire din 31 martie 2016 → 30 iunie(...)

Acțiunea de vaccinare antirabică a vulpilor

În perioada 24 septembrie - 7 octombrie 2015, la nivelul județului Mureș se va desfășura acțiunea de vaccinare antirabică a vulpilor, inclusă în Programul strategic privind supravegherea, controlul și eradicarea turbării(...)

În atenţia proprietarilor şi deţinătorilor de câini

Prin prezenta aducem la cunoştinţa tuturor proprietarilor, deţinătorilor de câini, obligaţia microcipării câinilor - conform Ordinului nr. 1/2014 privind aprobarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea(...)